Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Katërkollë

Etiketim: katërkollë

Puntoret e fabrikës “Ultep” sot kanë filluar protestën

Puntoret e fabrikës “Ultep” në Katërkollë kanë filluar sot një grevë me të cilën kërkojnë të zgjidhet statusi i tyre, tu paguhen të ardhurat ...

Katerkollë: U mbajt “Dita e shegës”

Nën organizimin e Biznis Klub Ana Malit, Komunës së Ulqinit dhe Organizatës Turistike, sot në Katërkollë u mbajt manifestimi tradicional “Dita e shegës”. Fatkeqsisht, kushtet...

Të enjten fillon D’Olcinuim Intenational Festival

Ditën e enjte me 8 tetor, Komuna e Ulqinit në bashkëpunim me Organizatën Turistike dhe BKA-në, organizon manifestimin “D’Olcinium International Festival" i cili do...

BKA dhe Shoqata Ana Malit – New York hapin zyrën e...

BKA dhe Shoqata Shqiptaro-Amerikane "Ana Malit" në New York më datë 30.08.2015 më fillim në ora 20:00 në një ceremoni solemne do të hapin...

B.L.Katërkollë: Pas 20 Viteve premtime asfaltohet rruga e ,,Bigzave’’

Rruga e "Bigzave" e cila ka një distancë prej 400 metra, zanafillën e premtimeve e nisi në vitin 1995 dhe kishte si qëllim krijimin e...

Aksident rrugor pranë Katërkollës

Sic mëson lajm.me, pranë pompes së benzinës LukOil afër Katërkollës, pak kohë më parë, ka ndodhur një aksident automobilistik. Në foton e dërguar nga lexuesi...

MOST POPULAR

HOT NEWS