Saturday, July 11, 2020
Ballina Etiketimet K1

Etiketim: k1

Rasti K1: Medenica i përgjigjet Genci Nimanbegut

Kryetarja e Gjykatës Supreme Vesna Medenica i kthey përgjigje deputetit Genci Nimanbegut në lidhje me kërkesën e tij dhe deputeteve tjerë nga Ulqini për...

Rasti K1: Nimanbegu i kërkon Medenicës shkarkimin e gjygjtares

Deputeti i Forcës Genci Nimanbegu, i kë dërguar Gjykatës së Lartë të Malit të Zi, gjegjësisht kryetares së kësaj gjykate Vesna Medenica, ankesë për...

Sot u mbajt seanca gjyqësore për rastin K1

Sot në Gjykatën Ekonomike në Podgoricë u mbajt seanca gjyqësore për rastin K1. Në seancë kësaj radhe dëshmoi eksperti për ndërtimtari Predrag Hajdukoviq i cili...

Delegacioni i Komunës së Ulqinit në Prishtinë për çështjen K1

Delegacioni i Komunës së Ulqinit i përbërë nga Nënkryetari Safet Beci, Sekretari i Sekretariatit për Mbrojtjen e Pasurisë Gëzim Haxhibeti dhe Shefi i Kabinetit...

MOST POPULAR

HOT NEWS