Tuesday, August 11, 2020
Ballina Etiketimet Investim 5 milion euro

Etiketim: investim 5 milion euro

Seanca e Kuvendit Komunal: Miratohet investimi prej 5 milionë euro

Në seancën e mbajtur sot, këshilltarët e Kuvendit Komunal miratuan marrjen e kredisë prej Bankës Europiane për Zhvillim me vlerë prej 5 milionë euro,...

Problemet e ujit: Përfundon projekti me vlerë 5 milion euro

Projekti i Bankës Europiane për zhvillim, i cili parasheh investimin e 5 milion eurove në kanalizimin e Komunës e Ulqinit, tashmë ka përfunduar dhe reviduar....

MOST POPULAR

HOT NEWS