Wednesday, July 15, 2020
Ballina Etiketimet ICP Office

Etiketim: ICP Office

Komuna e Ulqinit dhe Ministria e bujqësisë nënshkruajnë marrëveshjen kundër peshkimit...

Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural dhe Komuna e Ulqinit kanë nënshkruar marrëveshjen për realizimin e projektit “Zhvillimi i qëndrueshëm i ekosistemit detar...

ICP Office: Suksesi i projektit të financuar nga Norvegjia mund ti...

    Projekti me vlerë 140.000 euro, i cili në masën më të madhe financohet nga Norvegjia dhe një pjesë më të vogël nga komuna e...

MOST POPULAR

HOT NEWS