Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Horizonti i ri

Etiketim: horizonti i ri

MogUl & Horizonti i Ri: Panel për antarsimin në NATO

Organizatat joqeveritare MogUl dhe Horizonti i Ri, organizojnë panel diskutim në lidhje me antarsimin e Malit të Zi në NATO. Panel diskutimi do të mbahet...

Horizonti i Ri: Prezantohet udhëzuesi për prindërit e vetëm

Sot në konferencën për media organizata joqeveritare "Horizonti i Ri" prezantoi publikimin "Udhëzues për prindërit e vetëm". Ky publikim është rezultat i bashkëpunimit të suksesshëm...

OJQ Horizonti i Ri: Konferencë për media në lidhje me projektin...

Organizara joqeveritare "Horizonti i ri" ka dalë me një kumtesë, me të cilën njofton për mbajtjen e konferencës për media diten e enjte. Kumtesën...

OjQ-të çojnë kërkesë për themelimin e Këshillit për zhvillimin e vetëqeverisjes...

Në adresë të portalit tonë ka mberritur një shkresë nga OJQ Horizonti i Ri në lidhje me zvarritjen e themelimit të Keshillit të vetëqeverisjes...

Ulqin: Rinia dëshmon talent impresionues

Në Galerinë e Qendrës për Kulturë – Ulqin u mbajt ekspozita e punimeve figurative dhe të fotografive nga konkursi me temën “Ulqini qytet për...

Filloi hartimi i Planit të Veprimit Rinor për komunën e Ulqinit...

OJQ Hirizonti i ri në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit filloi hartimin e Planit të Veprimit Rinor për komunën e Ulqinit. Sot u mbajt takimi...

Punëtoria e dytë për nënat familjare

“Prind i vetëm është dikush që kryen dyfishin e asaj çfarë ju si nënë apo baba kryeni. Ai person është njëkohësisht edhe nënë edhe...

Edhe një javë deri në mbylljen e konkursit të fotografisë dhe...

Ka mbetur vetëm edhe një javë deri në mbylljen e konkursit për fotografi dhe punime figurative, e shpallur nga shoqata e shoqërisë civile "Horizonti...

MOST POPULAR

HOT NEWS