Monday, July 6, 2020
Ballina Etiketimet Hatixhe nelaj

Etiketim: hatixhe nelaj

SOS Telefoni: Vitin e kaluar 578 thirrje për ndihmë

  Vitin e kaluar 66 klientë kanë kërkuar ndihmë nga organizata “SOS Telefoni për gratë dhe fëmijët e dhunuar” duke kryer gjithsejt 578 thirrje për...

Seminar për barazinë gjinore

Sot në Ulqin ka filluar seminari dyditor "Planifikimi strategjik i planit lokal për barazine gjinore". Seminari organizohet nga OJQ "SOS telefoni".   Në fjalën e saj,...

MOST POPULAR

HOT NEWS