Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Gudrun Shtajnaker

Etiketim: Gudrun Shtajnaker

Shtajnaker: Kriporja sa më shpejt të shpallet zonë e mbrojtur

Sot me fillim në ora 11.00 në sallën e madhe të Komunës së Ulqinit, filloi shqyrtimi publik në lidhje me draftin e propozuar për...

Interesim i vazhdueshëm i Gjermanisë për Ulqinin. Steinecker propozon Valdanosin në...

Sot  në Ulqin  qëndroi  për  vizitë pune ambasadorja e Republikës Federale të Gjermanisë  Gudrun Elisabeth Steinacker e shoqëruar nga  eksperti  i energjisë së rinovuar  dr.Alfred Reich. Ata...

Shtajnaker: Banorët e vendeve kandidat për BE nuk do të marrin...

Banorët e Shqipërisë, Kosovës, Serbisë, Maqedonisë dhe Malit të Zi, nuk mund të marrin azil në Gjermani, tha ambasadorja e këtij vendi Gudrun Shtajnaker. Si...

Shtajnaker: Populli të mos largohet. Azili në Gjermani i pamundur

Ambasadorja e Gjermanisë ne Mal të Zi Gudrun Shtajnaker, i ka bërë thirrje popullatës të mos largohen nga Mali i Zi, pasi marrja e...

MOST POPULAR

HOT NEWS