Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Green Home

Etiketim: Green Home

Komuna e Ulqinit: Nënshkruhet kontrata për mbrojtjen e Liqenit të Shasit

Komuna e Ulqinit e përfaqësuar nga kryetari Fatmir Gjeka nënshkroi dje kontratën me OJQ Green Home të kryesuar nga Natasha Kovaceviq për mbrojtjen e...

Green Home: Projekt për liqenin e Shasit

Në kuadër të projektit "Parkrahje bashkësive lokale në implementimin e praktikave turistike të bazuara në pasuritë natyrore të Liqenit të Shasit", OJQ Green Home...

Ulqini pro apo kundër naftës?

Samiti i Adriatikut për naftën dhe gazin që po mbahet në Budva, ka ngjallur mjaft debate në opinionin vendas por edhe të rajonit. Organizata...

MOST POPULAR

HOT NEWS