Wednesday, July 15, 2020
Ballina Etiketimet Gjuetarët e Malësisë

Etiketim: gjuetarët e Malësisë

Gjuetarët e Malsisë përsëri në protestë. Ministrin e akuzojnë për mashtrim

Antarët e Shoqatës së gjuetarëve “Malësia”, kanë protestuar sot përpara ndërtesës së komunës urbane të Tuzit. Arsyeja e protestës është e njëjtë si në rastet...

Gjuetarët e Malësisë: Nuk merremi me politikë

Gjuetarët nga shoqëria "Malësia", i janë përgjegjur Ministrit të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Petar Ivanoviq, dhe deklaruan se protestojnë për shkak se nuk kanë...

Gjuetarët e Malësisë në protestë

Rreth 200 gjuetarë nga Malësia, të cilëve ju bashkuan edhe qytetarë të tjerë, protestuan sot në Tuz për shkak se autoritet përkatëse nga Podgorica...

MOST POPULAR

HOT NEWS