Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Gezim haxhibeti

Etiketim: gezim haxhibeti

Ulqini mbetet edhe pa një investim?

Edhe pse Kuvendi Komunal i Ulqinit solli vendimin për dhënien me qera te tokës në Shtoj në një afat prej 30 vitesh, me qëllim...

Sot u mbajt seanca gjyqësore për rastin K1

Sot në Gjykatën Ekonomike në Podgoricë u mbajt seanca gjyqësore për rastin K1. Në seancë kësaj radhe dëshmoi eksperti për ndërtimtari Predrag Hajdukoviq i cili...

Delegacioni i Komunës së Ulqinit në Prishtinë për çështjen K1

Delegacioni i Komunës së Ulqinit i përbërë nga Nënkryetari Safet Beci, Sekretari i Sekretariatit për Mbrojtjen e Pasurisë Gëzim Haxhibeti dhe Shefi i Kabinetit...

MOST POPULAR

HOT NEWS