Monday, July 6, 2020
Ballina Etiketimet FK Karioke

Etiketim: FK Karioke

Komuna: Fonde për klube të dyshimta dhe heshtje mediatike

Dje në një portal privat të Ulqinit, doli një demant i Komunës së Ulqinit ku portali lajm.me akuzohet për keqinformim. Për ata që nuk...

Komuna Ulqinit financon sportin e Podgoricës!

Sipas burimeve të Lajm.me, Komuna e Ulqinit është duke financuar klubin e futbollit FK Karioke nga Podgorica. Në periudhën e kaluar Komuna e Ulqinit...

MOST POPULAR

HOT NEWS