Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Festivali Folklorik Mbarëkombëtar

Etiketim: Festivali Folklorik Mbarëkombëtar

Festivali Folklorik Mbarëkombëtar në Klinë : Sh.A “Tradita” përsërsi korrë sukses

Pas suksesit në FFKGJ 2015, sh.a. "Tradita" prezantohet denjësisht edhe në Festivalin Folklorik Mbarëkombëtar  “I këndojmë lirisë'' në Klinë të Kosovës. Në këtë festival “Tradita”...

Triumf i plotë: SH.A.”Tradita” kthehet nga Gjirokastra me tre çmime mbarëkombëtare....

Mbrëmë përfundoj Festivali Folklorik Mbarëkombëtar në Gjirokastër. Shqiptarët e Malit të Zi u përfaqësuan nga tri Shoqëri Kulturore, SH.A.Tradita , SH.K.A Ana Malit dhe...

Sot fillon Festivali Folklorik Mbarëkombëtar në Gjirokastër. Marrin pjesë dy shoqëri...

Festivali Folklorik Mbarëkombëtar i cili tradicionalisht organizohet në qytetin e Gjirokastrës, sot hap siparin e vet. Ky festival do të zgjasë deri me 16...

MOST POPULAR

HOT NEWS