Tuesday, August 11, 2020
Ballina Etiketimet Festivali folklorik Gjirokastër

Etiketim: festivali folklorik Gjirokastër

Gjirokastra dhe rrugaçëria politike

Nga data 10 deri me 16 maj, në Gjirokastër u mbajt Festivali Folklorik Mbarëkombëtar, në të cilin shqiptarët e Malit të Zi i përfaqsuan...

Sh.A. “Tradita” do të përfaqsojë shqiptarët e Malit të Zi në...

JP CENTAR ZA KULTURU NP QENDRA E KULTURËS Br./Nr.47 Ulcinj-Ulqin 18.3.2015   Njoftim për media Nga ana e Ministrisë së Kulturës së Shqipërisë, përkatësisht Qendra Kombëtare e Veprimtarive Folklorike, iu njoftoj...

MOST POPULAR

HOT NEWS