Saturday, July 11, 2020
Ballina Etiketimet Familja zuber

Etiketim: familja zuber

Kino Bahçja: Komisioni sjell vendime të kundërta për dy raste të...

Komisioni për ankesa anulloi vendimin e Komisionit për Kthim të Pronës  dhe Kompensimit nga Tivari, sipas të cilit trashëgimtarëve të familjes Millosheviq u kthehej...

Dokumentacioni: Kino Bahçja është humbur në vitin 2006

Deklaratë, Duke vërejtur tendencën e disa të ashtuquajtura media, që pa kurrfarë dokumentacioni përcjellës mundohen të dezinformojnë opinionin në lidhje me cështjet vitale për Ulqinin,...

Zuberët marrin përfundimisht Kino Bahçen

Me vendim të Gjykatës Supreme të Malit të Zi, u hodh poshtë ankesa e Komunës së Ulqinit në lidhje me vendimin e Gjykatës Administrative...

Skandal: Komuna e Ulqinit humb edhe një pronë tjetër

Nuk dihet nëse deri tek kjo situatë ka ardhur për shkak të injorancës, apatisë apo të dickaje tjetër, por Komuna e Ulqinit ka humbur...

MOST POPULAR

HOT NEWS