Thursday, August 13, 2020
Ballina Etiketimet Europa

Etiketim: europa

Proceset integruese Mali i Zi – BE (2)

Shkruan: Granit Hoxha – Politolog Neni 49 i Traktatit mbi themelimin e BE-së thotë: " Çdo shtet Evropian i cili respekton vlerat e cekura në...

Proceset integruese Mali i Zi – BE

Shkruan: Granit Hoxha - Politolog Rënia e regjimeve komuniste në Evropën Qëndrore dhe Lindore hapi rrugën për zgjerimin e metejshëm të Unionit Evropian. Në vitin...

MOST POPULAR

HOT NEWS