Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Ekspozite

Etiketim: ekspozite

Art Club: Ekspozitë fotografike e autorit Jetlir Kovaçi

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë ekspozitën fotografike të autorit Jetlir Kovaçi. Hapja e ekspozitës do të bëhet në Galerinë e...

Ekspozitë e dëshmive të shpëtimit të hebrejve në Kosovë

Ekspozitat e ndryshme artistike paraqesin një moment të veçantë për autorin dhe mjedisin përkatës. Por, kur kemi të bëjmë me ekspozita të veçanta tematike...

Vahida Nimanbegu: Ekzpozitë në Boston dhe New York

Artistja nga Ulqini Vahida Nimnabegu, sëbashku me tre artista tjerë shqiptarë që përfaqsojnë artin bashkohor, Jona Dividi (Shqipëria), Burhan Ahmeti (Maqedonia) dhe Arben Dermaku...

Shtëpitë dhe konaqet tradicionale turke, në prizmin e një artisti të...

Në organizim  të Ambasadës  së Republikës  së Turqisë në Podgoricë, ditën e  premte  më 13 mars  në orën 19 në odeonin e Pallatit  ...

Të shtunën ekspozita e punimeve nga konkursi i Horizontit të Ri

Organizata e shoqërisë civile Horizonti i Ri organizon ekspozitë të punimeve figurative dhe të fotografisë, të cilat të rinjtë e Ulqinit i kanë dërguar...

MOST POPULAR

HOT NEWS