Tuesday, July 7, 2020
Ballina Etiketimet Egzona Salaj

Etiketim: Egzona Salaj

Globus Art realizon klipin me motivet e artizanatit (video)

Shoqata e artizanëve të Ulqinit Globus Art, me ndihmën e komunës së Ulqinit, realizoi klipin muzikor me temën e artizanatit. Në realizimin e klipit mori...

SH.A.”Tradita: Prezantim dinjitoz në Kosovë dhe Maqedoni

Më datën 7 gusht 2015 SH.A.”Tradita” mori pjesë në Festivalin e arteve dhe  kulturës tradicionale ETNO FEST në Kukaj të Prishtinës. Ky është festivali...

Dita e Verës në Elbasan: Merr pjesë edhe SH.A. “Tradita”

Më 14 Mars 2015, nën patronazhin e Bashkësisë së Elbasanit organizohet manifestimi gjithëpopullorë Dita e Verës. Për herë të parë në një manifestim të...

MOST POPULAR

HOT NEWS