Tuesday, July 14, 2020
Ballina Etiketimet Edmond Haxhinasto

Etiketim: Edmond Haxhinasto

Korridori Blu: Shqipëria dhe Mali i Zi firmosin me firmën kineze...

Firmoset në Kinë Memorandumi i Bashkëpunimit midis Shqipërisë, Malit të Zi dhe Kompanisë Private Kineze Pacifik, për mundësinë e ndërtimit të Korridorit Blu. Nga pala...

Brajoviq-Haxhinasto: Rruga Podgoricë – Guci do të jetë realitet i shpejtë

Ministrat e komunikacionit të Malit të Zi dhe Shqipërisë, Ivan Brajoviq dhe Edmond Haxhinasto, përshkuan sot rrugën Podgoricë – Guci, 43 kilometrat e sëcilës...

Rruga Guci – Podgoricë do përfundojë vitin e ardhshëm?

Pjesa e fundit të autostradës Guci - Podgoricë , nëpër territorin e Shqipërisë do të mund të përfundojnë deri në fund të vitit 2016...

MOST POPULAR

HOT NEWS