Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet E7e

Etiketim: e7e

Librari të çuditshme dhe të mrekullueshme nëpër botë!

Duke filluar nga një dyqan librash i hapur nga Alive Munro në vitet 1960 e deri tek një në ishullin Santorini i hapur nga...

Një panair për librat e përdorur në Tiranë

Edhe çmimet e këtyre librave ndryshojnë nga ato të librarive klasike, sepse vendosja e çmimit nuk është më një proces i marketingut të produktit...

MOST POPULAR

HOT NEWS