Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Departamenti i shtetit

Etiketim: departamenti i shtetit

Deprtamenti i Shtetit i SHBA-s: Mali i Zi shtet me korrupsion...

Raporti i Departamentit të Shtetit (State Department) për gjendjen e të drejtave të njeriut në Mal të Zi, përmban kualifikime tejet jofavorizuese për gjendjen...

Yazdgerdi, shefi i Zyrës për Evropën Jugore dhe Qendore në Ulqin

Thomas K. Yazdgerdi, shefi i zyrës për Evropën Jugore dhe Qendore pranë Departamentit të Shtetit, do t’i bëjë një vizitë zyrtare Malit të Zi...

MOST POPULAR

HOT NEWS