Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Darko Pajoviq

Etiketim: Darko Pajoviq

Ada e Bunës: Të Mirat Detare mbledhin taksa nga objektet ilegale

Në mbledhjen e Këshillit për Antikorrupsion, të inicuar nga kryetari i Pozitivnës Darko Pajoviq dhe ku ishin të thirrur ministri i turizmit Branimir Gvozdenoviq...

Ada: Paratë që paguajnë pronarët e shtëpizave nuk dihet ku shkojnë

Deputeti dhe kryetari i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq, do të inicojë ndëgjimin e ministrit të turizmit dhe zhvillimit të qëndrueshëm Branimir Gvozdenoviq,...

MOST POPULAR

HOT NEWS