Thursday, August 13, 2020
Ballina Etiketimet Buxheti

Etiketim: buxheti

Kryetari Gjeka shpenzon 650% më tepër në “promovime” mediatike

Ku e çoj kryetari Fatmir Gjeka buxhetin e vitit 2014? Së shpejti në Kuvendin e Komunës së Ulqinit do të debatohet rreth llogarisë përfundimtare të...

Guci: Miratohet buxheti i parë pas 60 vitesh, materiali i papërkthyer...

Komuna më e re në Mal të Zi miratoi njëzëri  buxhetin për vitin në vijim si dhe planin e investimeve. Buxheti është planifikuar në...

Kuvendi: Miratohet buxheti i vitit 2015

Sic kemi njoftuar të premten sot është mbajtur mbledhja e tretë e seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit. Mbas më...

U mbajt mbledhja e Kolegijumit të Kuvendit Komunal

Sic mëson portali ynë, sot është mbajtur mbledhja e Kolegijumit të Kuvendit Komunal, ku është rënë dakord për pikat e rendit të ditës që...

MOST POPULAR

HOT NEWS