Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Bursat studentore

Etiketim: bursat studentore

Komuna e Ulqinit shpall konkurs për ndarjen e bursave studentore

Sekretariati për administratë dhe veprimtari shoqërore në Komunën e Ulqinit ka hapur konkurs për ndarjen e bursave studentore për vititn 2015/2016. Komuna e Ulqinit do...

Ministria e Arsimit: Do të ndahen 3400 bursa studentore

Ministria e Arsimit e Malit të Zi do të ndajë 3400 bursa studentore për vitin akademik 2015/2016. Studentët e interesuar duhet të paraqesin kërkesën dhe...

Shpallet lista e studentëve që përfituan bursat për vitin 2014/15

Komuna e Ulqinit ka bërë ndarjen e bursave studentore për vitin 2014/15 për ato student që i kanë plotësuar kushtet në bazë të suksesit...

MOST POPULAR

HOT NEWS