Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Buna

Etiketim: buna

Një ëndërr për Ulqinin: Marina në derdhjen e Bunës (foto)

Në faqen www.behance.net/gallery/7309915/Marina-project-in-Ulcinj-Port-Milena-Montenegro , ndodhen fotografitë e një koncepti për marinën në Ulqin. Sipas konceptit, lokacioni i marinës do të ishte në derdhjen e lumit...

Kaskada e Drinit: Për momentin nuk ka rrezik për Malin e...

Korporata Ekektroenergjetike Shqiptare ka publikuar të dhënat e fundit mbi nivelin e ujit në tre hidrocentralet që formojnë kaskadën e Drinit. Sipas të dhënave, në...

Tenderi për pastrimin e Bunës: Nuk u paraqit asnjë kompani.

Tenderi i parë për pastrimin dhe blerjen e materialit tepricë nga dega e djathtë e derdhjes së lumit Buna ka dështuar, pasi asnjë kompani...

Haxhibeti: Intervenimi në Bunë ka dhënë rezultatet e dëshiruara

Pas kritikave për punën e bërë në grykën e Bunës nga pronari i ndërmarrjes “Gjurisha” Milan Gjurishiq, Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit,...

Së shpejti zgjerimi i grykës së Bunës

Me iniciativë të Kryetarit të Kuvendit të Ulqinit, Fuad Haxhibetit, sot u mbajt një takim me drejtorin e Drejtorisë së Ujërave të Malit të...

MOST POPULAR

HOT NEWS