Wednesday, June 23, 2021
Ballina Etiketimet Brendim

Etiketim: brendim

Si brendimi mund të shpëtojë biznesin. Historia e një ulqinaku në...

Shumë biznese gjatë aktiviteteve të veta hasin në probleme, e shpesh edhe periudha kur puna nuk ecën aq mirë. Për të dalë nga kjo...

U mbajt sot trajnimi për marketing dhe brendim në turizëm

Unioni i Punëdhënësve të Malit të Zi, në bashkëpunim me Agjencinë për Punësim dhe Drejtorinë për Zhvillimin e Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme...

MOST POPULAR

HOT NEWS