Tuesday, July 7, 2020
Ballina Etiketimet Branimir gvozdenoviq

Etiketim: branimir gvozdenoviq

7 shtator: Konferenca ndërkufitare për lumin Buna

Takimi përfundimtar i konsultimit për Planin e Menaxhimit të Burimeve të Integruara për  lumin Buna do të mbahet më 7 shtator 2015 në Ulqin. Takimi...

Fiton arsyeja: Gvozdenoviq deyrohet të tërheq propozim-ligjin për të Mirat Detare

Për shkak të një numri të madh amandamentesh (rreth 90), dhe kur u pa qartas se ato të cilët i përkisnin paprekshmërisë së pronës...

Çka fshihet pas ndihmës së qeverisë për Kriporen?

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm Branimir Gvozdenoviq, pohoi dje se ministria në fjalë ka ndarë 80.000 euro për vendosjen në punë të pompave të...

Gvozdenoviq – Filo: Të punojmë për më shumë turistë nga Shqipëria

Mali i Zi dhe Shqipëria në periudhën e ardhshme duhet të punojë në përmirësimin e bashkëpunimit në turizëm , në mënyrë që të tërheqin...

MOST POPULAR

HOT NEWS