Sunday, April 11, 2021
Ballina Etiketimet BE

Etiketim: BE

Delegacionit të BE-së iu paraqit Deklarata mbi Mbrojtjen e Pronës Private

Një delegacion i përfaqësuesve të shoqërisë civile, pronarëve të pasurive të patundshme, pakicave etnike dhe qytetarëve të BE-së, të cilët janë pronarë të pasurive...

Konferenca: Pa Kripore ska Europë

Në konferencën për shpëtimin e Kripores së Ulqinit, të organizuar nga CZIP, Euronatur nga Gjermania dhe Komuna e Ulqinit, u dhanë mesazhe të qarta...

Rama: Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen. Reagon edhe Vuçiq

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, në një intervistë të përbashkët me zv. kryeministrin e Kosovës Hashim Thaçi për Klan Kosova, tha se Shqiperia dhe...

Sinishtaj: Diplomatët e BE dhe SHBA bashkëpuntore në diskriminimin ndaj shqiptarëve

Këshilltari i Koalicionit Shqiptarë në Parlamentin e Tuzit dhe kandidati për deputet i listës "Forca për bashkim" Vasel Sinishtaj, dërgoi një letër të hapur...

Proceset integruese Mali i Zi – BE (3)

Shkruan: Granit Hoxha – Politolog Aplikacioni për anëtarësim në BE pasohet nga një proces i gjatë dhe rigoroz. Procesi i anëtarësimit zyrtarisht fillon në momentin kur...

Proceset integruese Mali i Zi – BE (2)

Shkruan: Granit Hoxha – Politolog Neni 49 i Traktatit mbi themelimin e BE-së thotë: " Çdo shtet Evropian i cili respekton vlerat e cekura në...

Proceset integruese Mali i Zi – BE

Shkruan: Granit Hoxha - Politolog Rënia e regjimeve komuniste në Evropën Qëndrore dhe Lindore hapi rrugën për zgjerimin e metejshëm të Unionit Evropian. Në vitin...

Komuna e Ulqinit: Trajnime falas për sipërmarrësit e rinj

Komuna e Ulqinit në bashkëpunim me Biznis Start qendrën Tivar (BSC Bar) në kuadër të projektit “Adriatic Welfare Mix”, të mbështetur nga Bashkimi Evropian,...

Shefi i parlamentit hungarez: Ndoshta e lëshojmë BE-në

Në qoftë se Bashkimi Evropian do që të diktojë mbi Hungarinë, atëherë shteti hungarez duhet të konsiderojë daljen nga Bashkimi Evropian, tha Deputeti në...

9000 euro për Muzeun e Ulqinit

Të premten e kaluar, në hapësirat e Muzeut të Ulqinit, u mbajt takimi ndërmjet palëve përfaqësusese të projektit ndërkufitar Shqipëri – Mal i Zi,...

MOST POPULAR

HOT NEWS