Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Bashkësitë lokale

Etiketim: bashkësitë lokale

Kryetari i Kuvendit takohet me përfaqsuesit e Bashkësive lokale

Sot në  zyrën  e  Kryetarit  të  Kuvendit  të  Komunës  së  Ulqinit  Fuad Haxhibeti,  ishin  në  takim  përfaqsuesit  e  Bashkësisë  lokale  të  Darzës , Sukubinës,...

Kryetari i Kuvendit Fuad Haxhibeti filloi takimet me bashkësitë lokale

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Fuad Haxhibeti, dje dhe sot priti në takim përfaqësuesit e Bashkësive lokale 1 dhe 2 që veprojnë...

Kompletohen Bashkësitë lokale në Ulqin

Portali ynë mëson se inspeksioni i Ministrisë së mbrendshme që ishte për kontroll në fillim të javës, ka dhënë afat dyditorë që të kompletohen...

MOST POPULAR

HOT NEWS