Friday, July 3, 2020
Ballina Etiketimet Bashkesia lokale katerkolle

Etiketim: bashkesia lokale katerkolle

BL Katerkollë: Reagim në lidhje me ceremonitë fetare në Shas

Opština Ulcinj Komuna e Ulqinit                                                                                                 OJQ ‘’ORA’’ Mjesna Zajednica- Vladimir                                                                                Nr. 40/15 Bashkësia Lokale- Vladimir                                                                             Ulqin, 12.07.2015 Br./Nr. 04-07/15 Vladimir/Vlladimir, 12.07.2015                      ...

BL Katërkollë: Kumtesë për opinion

BL.Katërkollë pas kërkesave  të shumta të qytetarëve për mungesën e furnizimit më ujë për zonën e Katërkollës si qendër urbane në të cilën kryhen...

BL. Katërkollë organizon udhëtim në Shkodër me bicikleta për 1 Maj

Bashkësia lokale Katërkollë me rastin e festës së 1 Majit do të organizojë udhëtim me bicikleta deri në Shkodër. Nisja do të bëhet në orën...

N.P. Veprimtari Komunale: Takim më 6 Bashkësitë Lokale në Anë të...

Në zyrat e BL.Katërkollë u mbajt takimi i 6 Bashkësive Lokale që veprojnë në Anë të Malit më shefin e Sektorit të Pastrimit në...

B.L.KATËRKOLLË: Bëhet sanimi i zyrës dhe hapet në shërbim të...

Pas përfundimit më sukses të sanimit të zyrës dhe krijimit të kushteve teknike për punë, Bashkësia Lokale Katerkollë lajmëron qytetarët se zyrja do jetë...

Salaj: Nuk ka devastim të Shasit

Bashkësia Lokale Katërkollë ka dalë me një deklaratë për opinion lidhur me informatat që kanë dalë në media ditët e fundit për devastimin e Shasit. Deklaratën po...

MOST POPULAR

HOT NEWS