Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Bashkësia islame e ulqinit

Etiketim: bashkësia islame e ulqinit

Bashkësia Islame: Nga Ulqini në haxh do të shkojnë 21 persona

Sipas Bashkësisë Islame të Ulqinit, këtë vit për në vendin e shenjtë të Mekës do të udhëtojnë 21 persona nga Ulqini. Për to tashmë është...

Rikonstruktohen hapsirat e Bashkësisë Islame

Sot në hapsirat e Bashkësisë Islame të Ulqinit është prerë shiriti i përfundimit të punimeve në rikonstruktimit e tyre. Shiriti u pre nga kryetari...

Bashkësia Islame: Nesër Mevludi tradicional

Bashkësia Islame e Ulqinit ka njoftuar se nesër, ditën e shtunë, me rastin e lindjes së profetit Muhamedit a.s , paqja dhe mëshira e...

MOST POPULAR

HOT NEWS