Friday, July 3, 2020
Ballina Etiketimet Banka europiane për zhvillim

Etiketim: Banka europiane për zhvillim

Të mërkurën seanca e Kuvendit Komunal: Priten miratimet për investimet milionshe...

Seanca e radhës e Kuvendit Komunal është planifikuar për ditë e merkurë me fillim në ora 11.00. Këtë për portalin tonë e konfirmoi krytari i...

Investimi 5 milionësh në kanalizim: Qeveria dha pëlqimin, në shtator fillojnë...

Investimi me vlerë 5 milionë euro në rrjetin e kanalizimit Kodra-Totosh-Mali i Bardhë-Braticë, i cili do të financohet nga kredia e Bankës Europiane për...

Tenderi për sistemin e kanalizimit: Caktohen përfaqsuesit e Komunës së Ulqinit

Mustaf Gorana, inxh. i makinerisë dhe Sekretar për planifikim hapsinor, si dhe Xhemal Dervishi inxh. i ujrave dhe drejtues në NP Ujësjellës dhe Kanalizime,...

Komuna: Mbahet takimi lidhur me fillimin e punimeve të ndërtimit të...

Në fillim të tetorit Banka Evropiane për investime do investojë 5 500 000,00 euro dhe do fillojë punimet  për ndërtimin e sistemit të kanalizimeve...

Problemet e ujit: Përfundon projekti me vlerë 5 milion euro

Projekti i Bankës Europiane për zhvillim, i cili parasheh investimin e 5 milion eurove në kanalizimin e Komunës e Ulqinit, tashmë ka përfunduar dhe reviduar....

MOST POPULAR

HOT NEWS