Sunday, July 5, 2020
Ballina Etiketimet B.L Katerkollle

Etiketim: B.L Katerkollle

BL.Katërkollë: Aktivitetet e mandatit katërvjeçar

Bashkësia Lokale Katërkollë- në aktivitetin e vet katërvjeçar ka bërë përpjekjet e veta që ti kryejë obligimet më mundësitë modeste që ka pasur. Më...

BL. Katërkollë : Projekti i vitit, rihapet rruga publike për në...

Bashkësia Lokale në bashkëpunim më Fehim Avdiun si përfaqësues i peshkatarëve të zonës , nën mbështetjen e Komunës së Ulqinit dhe një numri të konsiderueshëm...

MOST POPULAR

HOT NEWS