Sunday, July 5, 2020
Ballina Etiketimet Autostrada tivar bolare

Etiketim: autostrada tivar bolare

Taksa e autostradës: Prej nesër të gjithë derivatet e naftës 7...

Sic edhe u paralajmerua, vendosja e taksës për autostradën Tivar-Bolare dhe financimin e sportit kombëtar prej 7 cent për litër, do të ndikojë direkt në...

Qeveria: Për shkak të autostradës karburanti 7 cent më shtrenjtë!

Në mbledhjen e sotme qeveria e Malit të Zi ka vendosur që për financimin e autostradës Tivar-Bolare dhe sportit kombëtar, të vendos taksën e...

Nënshkruhet kontrata për finacimin e autostradës Tivar – Bolare

Qeveria e Malit të Zi dhe banka kineze Exim, nënshkruan sot marrëveshjen për financimin e autostradës Tivar – Bolare, e cila do të përmirsoj...

MOST POPULAR

HOT NEWS