Sunday, August 9, 2020
Ballina Etiketimet Ardian Mavriq

Etiketim: Ardian Mavriq

Lidhjet me Shqipërinë kanë rëndësi të madhe në zhvillimin ekonomik

Komuna e Ulqinit gjatë vitit të fundit ka punuar intenzivisht në projekte të ndryshme ndërkufitare me qëllim të forcimit të bashkëpunimit reciprok. Nënkryetari i...

Si erdhi deri te nominimi i Kalasë për kandidim në UNESCO

Kalaja e Ulqinit është njëri nga tre objektet historik në Mal të Zi i cili do të nominohet për kandidim në UNESCO. Objektet tjerë...

Mavriq: Nuk mund të ulemi në nivelin tuaj

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Ardian Mavriq ka dërguar një reagim ndaj deklaratave të nënkryetarit tjetër dhe zyrtarit të URA-s Safet Beci, në gazetën...

Gjeka dhe Beci humbin qetësinë. Fillojnë sharjet personale

Kryetari i Komunës Fatmir Gjeka ka dalë përsëri me një deklaratë në gazetën "Vijesti", ku përvec akuzave ndaj kryetarit të Forcës Nazif Cungu, kësaj...

MOST POPULAR

HOT NEWS