Wednesday, June 23, 2021
Ballina Etiketimet Ankete

Etiketim: ankete

Sa e njohin amerikanët Europën dhe vendet e saj (foto)

Buzzfeed, përmes një ankete, ka vënë në provë njohuritë gjeografike të amerikanëve duke ua ofruar atyre një hartë boshe të Evropës dhe duke u dhënë atyre mundësinë të shkruajnë emrat...

IPSOS: Gjysma e qytetarëve konsideron që Mali i Zi gjendet në...

Gati gjysma e qytetarëve të anketuar beson që Mali i Zi është në rrugën e duhur, gjë që rezulton nga hulumtimi që IPSOS realizoi...

MOST POPULAR

HOT NEWS