Thursday, July 2, 2020
Ballina Etiketimet Andrija Qetkoviq

Etiketim: Andrija Qetkoviq

Blerja e votave është krim i organizuar!

Kryetari i Këshillit Komunal të PPS-së (SNP) Andrija Qetkoviq, duke komentuar në lidhje me akuzat ndaj kryetarit aktual Fatmir Gjeka për keqpërdorim të mjeteve...

Emërtimi i rrugëve: Partive serbo-malazeze u pengojnë emrat e rinj

Kryetarët e degëve të Frontit Demokratik (DF) dhe PPS (SNP) në Ulqin, Millan Rolloviq dhe Andrija Qetkoviq, janë shprehur të pakënaqur me emrat e rinj...

MOST POPULAR

HOT NEWS