Wednesday, July 15, 2020
Ballina Etiketimet Ana e malit

Etiketim: ana e malit

Ana e Malit si poligon për kusurimet politike

Me afrimin e fundvitit afrohet ngadalë edhe periudha e festave, periudhë e cila për ne shqiptarët rastësisht fillon pothuajse në një kohë të përafërt...

N.P. Veprimtari Komunale: Takim më 6 Bashkësitë Lokale në Anë të...

Në zyrat e BL.Katërkollë u mbajt takimi i 6 Bashkësive Lokale që veprojnë në Anë të Malit më shefin e Sektorit të Pastrimit në...

102- vjetori i festës së Pavarësisë së Shqipërisë, festohet edhe...

Shoqata "Ana Malit’’ me seli në New York, nën pjesëmarrjën e një numri të madh bashkëvendasish tonë që jëtojnë dhe veprojnë në ...

MOST POPULAR

HOT NEWS