Saturday, July 11, 2020
Ballina Etiketimet Amfillohije

Etiketim: amfillohije

Reisi i Bashkësisë Islame: Amfillohije e teproi!

Reisi i Bashkësisë Islame në Mal të Zi Rifat Fejziq theksoi se thëniet e fundit të peshkopit Amfillohije Radoviq janë një shembull klasik i...

Peshkopi Amfillohije Radoviq: Sëmundjet helmuese që kanë dominuar në këto troje...

Sipas kryepeshkopit të kishës ortodokse serbe për Malin e Zi dhe Bregdetin, ekzistojnë dy sëmundje të rënda dhe helmuese që kanë dominuar në këto...

MOST POPULAR

HOT NEWS