Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Ambasada e Turqisë

Etiketim: ambasada e Turqisë

Shtëpitë dhe konaqet tradicionale turke, në prizmin e një artisti të...

Në organizim  të Ambasadës  së Republikës  së Turqisë në Podgoricë, ditën e  premte  më 13 mars  në orën 19 në odeonin e Pallatit  ...

Ambasada e Turqisë: Prezantim për bursat studentore

Ditën e enjte me 12 mars 2015, ambasada e Turqisë në Mal të Zi do të organizojë prezantim në lidhje me bursat që ky...

MOST POPULAR

HOT NEWS