Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Aksion pastrimi

Etiketim: aksion pastrimi

Veprimtaritë Komunale: Javë e ngarkuar në pastrimin e qytetit

Në ndërmarrjen “Veprimtaritë Komunale” duket se kanë pasur një perudhë mjaft të lodhshme pune. Aktiviteteve të përditëshme, kohëve të fundit i janë shtuar edhe...

NP Veprimtaritë Komunale: Një sërë aksionesh për mirëmbajtjen e qytetit

Ditët e fundit në ndërmarrjen publike “Veprimtaritë Komunale” është punuar me një ritëm më të lartë se zakonisht. Përvec mirëmbajtjes së përditshme të pastërtise dhe...

Aksion: Pastrohet bregu i detit rreth Kalasë

Në aksionin e përbashkët të ndërmarrë nga Komuna e Ulqinit në koordinim me NP Veprimtari Komunale, zyrën ICP Office, si dhe klubet e zhytjes...

MOST POPULAR

HOT NEWS