Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Agjensia për zhvillim dhe ndërtim

Etiketim: agjensia për zhvillim dhe ndërtim

B.L.Katërkollë: Pas 20 Viteve premtime asfaltohet rruga e ,,Bigzave’’

Rruga e "Bigzave" e cila ka një distancë prej 400 metra, zanafillën e premtimeve e nisi në vitin 1995 dhe kishte si qëllim krijimin e...

Agjensia për zhvillim dhe ndërtim: Një vit relativisht i suksesshem (video)

Drejtori i Agjensisë për zhvillim dhe ndërtim Shpëtim Maraj, e ka quajtur relativisht të suksesshme veprimtarinë dhe arritjet e kësaj ndërmarrjeje në vitin e kaluar. Në...

MOST POPULAR

HOT NEWS