Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Adriatic Welfare Mix

Etiketim: Adriatic Welfare Mix

Konferencë: Promovimi dhe përkrahja e biznesit social në Komunën e...

Me datën 03.07.2015, në hotelin Otrant në Ulqin, me fillim në orën 10:00, do të mbahet konferencë në lidhje me promovimin dhe përkrahjen e...

Komuna e Ulqinit: Trajnime falas për sipërmarrësit e rinj

Komuna e Ulqinit në bashkëpunim me Biznis Start qendrën Tivar (BSC Bar) në kuadër të projektit “Adriatic Welfare Mix”, të mbështetur nga Bashkimi Evropian,...

MOST POPULAR

HOT NEWS