Wednesday, July 15, 2020
Ballina Etiketimet Abetarja

Etiketim: abetarja

Ministria e Arsimit: Abetarja që përdoret në Kosovë dhe Shqipëri të...

Enti i teksteve dhe mjeteve mësimore do t'i propozojë Këshillit Kombëtar për Arsim që abetarja në gjuhën shqipe, e cila është në përdorim në...

Hafiz Ali Ulqinaku – kontribues në formësimin e vetëdijes kombëtare

Hafiz Ali Ulqinaku u lind në vitin 1853 në qytetin e Ulqinit. Në autobiografinë e tij ai tregon se pas përfundimit të mejtepit hyri në...

MOST POPULAR

HOT NEWS