Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet 2014

Etiketim: 2014

Ulqini pa asnjë divorc gjatë vitit 2014!

Sipas të dhënave nga Byroja për Statistika e Malit të Zi (Monstat), që nga fillimi i vitit 2014 e deri më sot në Ulqin...

Trajnim për marketing dhe brendim në turizëm të mërkurën e ardhshme

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte pranë Komunës së Ulqinit në bashkëpunim me Unionin e Punëdhënësve të Malit të Zi do të zhvillojnë një...

Progres Raporti i BE-së: Progresi i Ballkanit Perëndimor, i ulët

Progres raporti i ardhshëm i BE-së pritet të jetë kritik për arritjet e Ballkanit Perëndimor. Sipas BalkanInsight, secili prej vendeve ka shumë për të...

Falja e namazit të Bajramit në Tiranë (foto)

Ceremonia e faljes së namazit të Bajramit u organizua si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ku mijëra besimtarë ishin pjesë e festimeve...

Në Ulqin shënohet festa e Kurban Bajramit

Festa e Kurban Bajramit në Ulqin filloi me faljen e namazit në ora 7:21 në të gjitha xhamitë të cilat gjenden në territorin e...

MOST POPULAR

HOT NEWS