Sot u hap muzeu dixhital në Ulqin

0

Siç edhe kemin njoftuar, sot është bërë hapja solemne e muzeut dixhital në Ulqin.

I realizuar në kuadër të projektit “Promovimi i lidhjes së interentit brezgjërë (broadband) në zonat kufitare të Bjeshkëve të Nemura”, muzeu dixhital u përurua në prani të ministrit për teknologji dhe shoqëri informative Vujica Llazoviq,  ministres për Administratë Publike dhe Inovacione e Shqipërisë Milena Harito, kryetarit të Komunës së Uqinit Fatmir Gjeka, si dhe personaliteteve të tjera.

Ky peojekt është financuar nga Bashkimi Europian.