Skender Elezagiq në krye të PSD-së në Ulqin

1

Skender Elezagiq është zgjedhur i ngarkuar me punë si kryetar i Këshillit Komunal të PSD-së në Ulqin.

Në mbledhjen e këtij këshilli, sic thuhet nga kjo parti, kanë marrë pjesë shumica dërrmuese e antarëve të kësaj partie në Ulqin.

Në deklaratën e vet, ato thonë se PSD, megjithë largimin e disa antarëve, do të dalë më stabile dhe e fortë, si në nivel komunal ashtu edhe në atë republikan.

Në mbledhjen e KK-së, morën pjesë edhe zyrtarë të lartë të kësaj partie si Osman Subashiq, Ramo Braliq dhe Mirko Staniq.

1 Koment

  1. Tan politikanat kan mrrit ne krye po populli ku mbrrin? Mbasi ktu gjeni ke me mashtru me ken nelt, po te allahu nuk ka mashtrime keni me ken posht. Tmjert ju. Vet fjala tregon politikan(interesxhi) vec per vedi.ok. Por mbrrini vet pa ju dhan doren populli. Se populli prej jush hajr ska gja. Vec mrapshtim.

Comments are closed.