Shtëpiza e produkteve vendore – “Artizane”

0

Sot ne kuadër te projektit Feminine Side of Quality u prezantua Shtëpiza e produkteve vendore – “Artizane”,

Shtëpija ishte e vendosur tek shkallat përballe restaurantit “Hollegro” ku te pranishmit kane shijuar produkte vendore te përgatitura nga gratë aktiviste.

Organizatoret janë kujdesur qe te ketë edhe argëtim për fëmije.

Ky është një nga sere aktiviteteve qe gratë kreative te kësaj organizate bëjnë dhe ngadalë behet tradicionale.