Shkup: Helmohen nxënësit dhe mësimdhënësit shqiptar

0

foto: albeu.com

 

Dhjetëra nxënës dhe mësimdhënës shqiptar janë helmuar nga një gaz i panjohur që u ka shkaktuar dhimbje të mëdha nëpër trup, dhe probleme me frymëmarrjen.

Incidenti ka ndodhur sot pasdite në shkollën e mesme Ekonomike që ndodhet në lagjen Veri të Shkupit, që i takon komunës së Butelit.

Për shkak të gjendjes alarmante, menjëherë janë thirrur ekipet e ndihmës së shpejtë, të cilët kanë transportuar nxënësit dhe profesorët në Klinikën e Toksikologjisë në Shkup,  njofton Zhurnal.

Momentalisht para shkollës ka prind të revoltuar dhe kërkojnë përgjegjësi nga kryeministri, Nikolla Gruevski dhe partitë politike shqiptare, se si është e mundur që të helmohen nxënësit shqiptar.