Shkolla fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Krajë, sot feston ditën e vet

1

Sot, me 10 mars, shkolla fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Ostros të Krajes, solemnisht do të festojë ditën e vet.

Me këtë rast do të përurohet numri më i ri revistës  “Valët” ku botohen krijime të nxënësve të shkollës edhe të autorëve të tjerë të letërsisë shqipe.

Pritet të marrin pjesë edhe delegacione të Këshillit kombëtar shqiptar, të qeverisjes vendore  të Tivarit, të shkollave simotra nga Shqipëria dhe Kosova.

1 Koment

  1. Kjo shkolle qe dikur ishte shembull per ruejtjen dhe promovimin e kultures kombetare aot eshte bere zyre politike e sdp-se.Kane investu ne fasade ndersa niveli akademik eshte -0.Nje njeri ka punesu krejt familjen mren.Turp,turp,turp per keto tradhtar

Comments are closed.