Sanohet Qëndra për kulturë

0

Drejtori i Qendrës për kulturë dr. Nail Draga, në intervistë për TV Teuta deklaroi se sanimi i kulmit të këtij institucioni është në vazhdim e sipër.

Gjithashtu, më herët është ripëruar edhe kulmi i bibliotekës së qytetit, çka ka eliminuar rrezikimin e fondit të librave nga pikja e kulmit.

Draga tha se tash e tutje biblioteka do të vazhdojë misionin e vet të organizimit të veprimtarive kulturore, dhe paralajmëroi dy ekspozita për fundjavën e ardhshme.